Homosexuell kött

Homosexuell kött. Se upp med vad du äter för, man blir vad man äter sägs det. Eller? Äre inte därför Muslimer inte äter gris kött. Oj, det gäller ju bara när man inte är full och drogad.

Men some of you faggots är inte änns fulla. Och ni är inte heller Muslimer. Ni bara leker Muslimer. Ni vet mycket väl att ni inte har någon religion. Hur ska min idiot farsa sen snacka om att han vill göra min mamma till en bra Muslim? Svårt, när du inte är en själv. Tror du att du är Guds högra arm fortfarande? Säg hej till Gud först. Hon är här.

 

Islam

“I Islam får man äta gris kött om man svälter i öknen och har inget annat val.” Först och främst… geografi. En gris sticker inte till öknen för att det inte finns mat där. Inget djur är så dumt. Så om en männsika drar till öknen och förlitar sig på att de äntligen ska få i sig lite gris kött som en ursäkt, excuse you!

Ehh Gud vet väl dina intentioner? Eller, har jag förstått din Gud fel? Jag vet dina intentioner och jag är din nya Gud! Upgrade bitch! 

Tror du verkligen att du kommer vinna mot en vild svin när ditt IQ är för lågt för att förstå öknen? Den grisen är där på grund av evolution. Du är där för att du är dum och ska dö. Grisar finns inte där ändå så ge upp din påhittade gris hat. Kanske om du ser hägring och hallucinerar? Varför ser du inte ett veganskt bord då istället. Varför just en gris??! För du är en gris och kannibal. 

 

Homosexuell kött

Så låt oss nu snacka om homsexuell kött. Det är väl samma sak som gris kött. Och just nu råkar du vara i ekonomi öknen. Det finns inga pengar så det är bara att raffa åt sig den människa som är mest syndig där ute.

Homosexuella männsikor lever ärligt. De syndar inte. Du tar ut din frustration av att vara homosexuell själv på dem. Det är jobbigt att leva i själv-förnekelse. Jag förstår din frustration. Men du och jag vet mycket väl att de inspirerar dig på alla nivår. Sen att din serie mördare i dig vinner, säger mer om dig än vad det säger om homosexuella. De har ju inspiretat dig till anal sex. Ja, de har i alla fall inte inspirerat dig till våldtäkt. Det är också fortfarande ditt problem. 🙂

Baba, vaför går du runt i läppstifft och klackskor? Jag såg dig. Var du den bästa Muslimen då? Du såg fin ut. 🙂 Hahah, förvirrad jävel.

 

Vad är skinka?

Jag vill bara säga att det inte är haram att äta skinka. Det finns kalkon skinka. Skinka betyder bakdel.

Och ni äter ko ögon, ko bakdelar, ko könsdelar som är äckligare än skinka. Och ni äter gris.

Och ni äter människor! Ni har brytit alla regler i Islam. Ni kan inte forstätta kalla er själva Muslimer i  mina ögon. Eller gör det, ni kommer få skit vilket som. Skiter i om du är Muslim eller inte, förtjänar du skit så förtjänar du.

Du menar fläsk? Lär dig mitt språk. Kommer till mitt land och försöker ta över med dina futtiga svenska? Förstå den först!

Ni ska snart få åka tillbaka till ert land. No worries, jobbar på det. Så ni får sitta i Tunisiska fängelsen istället för Sveriges paradis fängelsen.

 

Öppna kroppar

Hur kan ni sitta där och leka doktorer? Öppna upp andra människor utan att bli spyfärdiga? Desikera och lära ut till andra hur man gör detta? Öppna en kurs för lika sjukt förrvirade människor som ni. Har ni förstått något om er själva ännu? Hur dödliga ni är?

Får ni pengar från arvsfonden för att ta reda på den frågan?

 

Lika Olika

I er ideologi är det alltid någon annas fel. Aldrig ert eget. Så vilket påhitt har ni kring homosexuella? Vad har de gjort mot er personligen?

Vi och dem, dem och vi… det är alltid någon annans fel. Alltid någon mot någon, inom Islam. Eller hur? Aldrig du som skapar några problem.

Homosexuella tror på kärlek. Ni kan lugna er med att alla människor i denna värld är lika olika. Synd att ni är olika från homosexuella i det att de kan älska, de förstår kärlek. Det gör inte ni och ni kan bara hat. Så olika vill man ju inte vara.

 

Politik

Är det er nya fucking politik? Är ni sååå svaga i er grund som team, att ni behöver offer som ni kan rikta ert gemensamma hat mot? Det lättaste målet utan mening att sätt. HAT!

Era fantasi frustrationer är ju inte drömar enligt er. Ni sätter ett mål och så gör ni det bara. Men va fan är er idologi byggd på? Äre inte en vision? Vilken i så fall? Homosexuell fri värld? Varför?

Islam? Glöm det. Enligt Islam ska man anpassa sig till det landets regler och lagar man kommer till. Enligt Islam ska man inte ha sex utanför äktenskap. Enligt Islam ska man leva ärligt. Enligt Islam så har alla en inre Jihad att kämpa med.

Ni har inte vart ute på Jihad, eller? Eller? Och sen får man inte kritisera Muslimer?! Du är bara Muslim (knappt), du är inte Islam. “För det är ju inget fel på Islam. Men det är fel på Muslimer.” Nej, det är fel på folk som inte förstår Islam och har egna påhittade tolkningar. Det fuckar upp ett helt system. Gå lek någon annan stans.

 

Tro & Test

Du får tro vad du vill. Det får andra med. Du är inte previlegerad inom Islam på något sätt.

Testet som Gud har givit oss. Hur långt har du kommit på den? Om du frågar mig så har du inte änns en gris’ IQ.

Det säger sig självt.  En gris skulle aldrig komma till öknen och träffat dig om den inte hade jobbat på sin inre Jihad. Haha! Sämst du är.

 

Kärlek

Kärlek är kärlek – ni borde pröva det någon gång i era liv. Det vore synd att komma till Gud utan att ha prövat äkta ovillkorlig kärlek.

 

Må alla homosexuella ni mördat vila i frid! Amina!

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s